Unikoulu vauvoille

Saat ilmaisen synnytysvalmennuksen heti käyttöösi.

Valmennus sisältää mm.:

  • Opit, miten pelko vaikuttaa synnytykseen, jotta ymmärrät, miksi pelko on synnytyksen pahin vihollinen.
  • Kerron sinulle, millä keinoin synnytyskokemukseen voi itse vaikuttaa.
  • Kuulet Veeran voimauttavan synnytyskertomuksen, koska positiivisille synnytyskertomuksille altistuminen on pelon vastalääkettä.
  • Pääset kokeilemaan synnytykseen valmistautumiseen suunniteltua rentoutusta.
  • Lisäksi lähetän sinulle seuraavan vuorokauden kuluessa kolme Hypnosynnytysharjoitusta synnytykseen valmistautumiseen, jotka auttavat sinua rentoutumaan synnytyksessä (joka on muuten aivan eri juttu, kuin rentoutuminen yleensä ja se pitää jokaisen opetella erikseen).

Tilaamalla ilmaisen synnytysvalmennuksen, hyväksyt samalla, että liityt Levollinen odotus -uutiskirjeen tilaajaksi. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Saara James Hypnosynnytys-verkkokurssi

Moikka!

Minun nimeni on Saara. Olen sertifioitu synnytysvalmentaja, vauvojen uniohjaaja, äiti, juristi ja synnyttäjien oikeuksien puolestapuhuja jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Missioni on auttaa odottajia löytämään oma voimansa synnytykseen ja viedä mahdollisimman laajalle eteenpäin tietoa siitä, miten omaan synnytyskokemukseen aivan oikeasti voi, ja kannattaa vaikuttaa.

Pelko ei kuulu synnytykseen ja opetan verkkovalmennuksessani sinulle tekniikat, joiden avulla voit vapautua synnytyspelosta ja nauttia myös raskausajasta täysillä!

Moni kurssini käynyt kertoo myös odottavansa synnytystä ilolla ja saan jatkuvasti palautetta upeista ja voimaannuttavista synnytyskokemuksista!

Jo 851 odottajaa onkin jo käynyt Hypnosynnytys-verkkokurssini ja saanut apua synnytysjännitykseen ja -pelkoon kurssin tiedollisen annin ja helppojen synnytysrentoutusharjoitusten ansiosta.

Mielestäni jokaisen odottajan kuuluu saada nauttia raskausajasta levollisesti ja odottaa synnytystä luottavaisin mielin.