Unikoulu vauvoille

Maksuttoman synnytysvalmennuksen aikana:

  • Kerron sinulle, millä keinoin voit itse vaikuttaa synnytyskokemukseesi ja synnytyksessä kokemiisi tuntemuksiin.
  • Näytän sinulle Hypnosynnytyksen perusteita, jotta opit, miten  synnytysrentoutumisen taidon omaksumalla voit saada mukavamman, kivuttomamman ja rennomman synnytyskokemuksen.
  • Kerron sinulle, miten stressi ja pelko vaikuttavat synnytykseen, jotta ymmärrät, miksi pelko on synnytyksen pahin vihollinen.
  • Opit rentoutusharjoituksen, joka auttaa rentoutumaan synnytyksessä.
  • Pääset kysymään minulta synnytykseen valmistautumisesta matalalla kynnyksellä.
  • Kerron sinulle, miksi kätilöt toivovat, että synnyttäjä olisi valmistautunut synnytykseen etukäteen ja miksi valmistautuminen parantaa synnytyskokemusta synnytystavasta ja paikasta riippumatta.
  • Ja paljon, paljon muuta!

  • Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen ja lähetänkin sinulle linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen, jotta voit katsoa sen juuri silloin, kun sinulle sopii!

Ilmoittautumalla ilmaiseen synnytysvalmennusiltaan, hyväksyt samalla, että liityt Levollinen odotus -uutiskirjeen tilaajaksi. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa, jos koet, että lähettämäni vinkit parantaa synnytyskokemustasi eivät ole sinulle.

Saara James Hypnosynnytys-verkkokurssi

Moikka!

Minun nimeni on Saara. Olen sertifioitu synnytysvalmentaja (HBCE), vauvojen uniohjaaja, äiti, juristi ja synnyttäjien oikeuksien puolestapuhuja jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Missioni on auttaa odottajia löytämään oma voimansa synnytykseen ja viedä mahdollisimman laajalle eteenpäin tietoa siitä, että omaan synnytyskokemukseen aivan oikeasti voi, ja kannattaa vaikuttaa.

Pelko ei kuulu synnytykseen ja opetan verkkovalmennuksessani sinulle tekniikat, joiden avulla voit vapautua synnytyspelosta ja nauttia myös raskausajasta täysillä!

Moni kurssini käynyt kertoo myös odottavansa synnytystä ilolla ja saan jatkuvasti palautetta upeista ja voimaannuttavista synnytyskokemuksista!

Jo 922+ odottajaa onkin jo käynyt Hypnosynnytys-verkkokurssini ja saanut apua synnytysjännitykseen ja -pelkoon kurssin tiedollisen annin ja helppojen synnytysrentoutusharjoitusten ansiosta.

Mielestäni jokaisen odottajan kuuluu saada nauttia raskausajasta levollisesti ja odottaa synnytystä luottavaisin mielin.