Unikoulu vauvoille

Maksuttoman synnytysvalmennuksen aikana:

  • Kerron sinulle, millä keinoin voit itse vaikuttaa synnytyskokemukseesi ja synnytyksessä kokemiisi tuntemuksiin.

  • Näytän sinulle Hypnosynnytyksen perusteita, jotta opit, miten  synnytysrentoutumisen taidon omaksumalla voit saada mukavamman, kivuttomamman ja rennomman synnytyskokemuksen.

  • Kerron sinulle, miten stressi ja pelko vaikuttavat synnytykseen, jotta ymmärrät, miksi pelko on synnytyksen pahin vihollinen.

  • Marianne kertoo esikoisensa synnytyksestä ja miten, Hypnosynnytysmenetelmä auttoi häntä vaikuttamaan omaan synnytyskokemukseensa ja miten valmistautuminen menetelmän avulla auttoi häntä vahvistamaan uskoa omaan omaan kykyynsä synnyttää.

  • Kerron sinulle, miksi kätilöt toivovat, että synnyttäjä olisi valmistautunut synnytykseen etukäteen ja miksi valmistautuminen parantaa synnytyskokemusta synnytystavasta ja paikasta riippumatta.

  • Pääset kysymään minulta synnytykseen valmistautumisesta matalalla kynnyksellä.

  • Ja paljon, paljon muuta!

  • Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen ja lähetänkin sinulle linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen, jotta voit katsoa sen juuri silloin, kun sinulle sopii!

  • Nopean ilmoittautujan etuSaat pääsyn raskausajan stressiä lievittävään ja unenlaatua parantavaan rentoutusharjoitukseen heti ilmoittauduttuasi, kun ilmoittaudut viimeistään 10.5!

Ilmoittautumalla ilmaiseen synnytysvalmennusiltaan, hyväksyt samalla, että liityt Levollinen odotus -uutiskirjeen tilaajaksi. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa, jos koet, että lähettämäni vinkit parantaa synnytyskokemustasi eivät ole sinulle.

Saara James Hypnosynnytys-verkkokurssi

Moikka!

Minun nimeni on Saara. Olen sertifioitu synnytysvalmentaja (HBCE), hypnoterapeutti, univalmentaja. Olen myös kolmen lapsen äiti, juristi ja synnyttäjien oikeuksien puolestapuhuja jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Missioni on auttaa odottajia löytämään oma voimansa synnytykseen ja viedä mahdollisimman laajalle eteenpäin tietoa siitä, että omaan synnytyskokemukseen aivan oikeasti voi, ja kannattaa vaikuttaa.

Pelko ei kuulu synnytykseen ja opetan verkkovalmennuksessani sinulle tekniikat, joiden avulla voit saada paljon, paljon paremman synnytyskokemuksen ja nauttia myös raskausajasta täysillä!

Moni kurssilaiseni kertoo alkaneensa odottaa synnytystä ilolla kurssini käymisen jälkeen entisen jännityksen ja jopa lamauttavan synnytyspelon jälkeen ja saan jatkuvasti palautetta upeista ja voimaannuttavista synnytyskokemuksista!

Jo 1100+ odottajaa onkin jo käynyt Hypnosynnytys-verkkokurssini ja saanut apua synnytysjännitykseen ja -pelkoon kurssin tiedollisen annin ja helppojen synnytysrentoutusharjoitusten ansiosta.

Mielestäni jokaisen odottajan kuuluu saada nauttia raskausajasta levollisesti ja odottaa synnytystä luottavaisin mielin!