Näin saat hyvän synnytyskokemuksen ottamalla viisi yksinkertaista askelta – Ilman synnytystä sabotoivaa synnytyspelkoa.


Jo +1500 odottajan lataamassa maksuttomassa työkirjassa näytän sinulle viisi käänteentekevää ja yksinkertaista askelta, joiden avulla voit parantaa synnytyskokemuksestasi.

Kerron työkirjassa myös salaisuuden synnytyksessä rentoutumisesta, jota ei kerrota oikeastaan missään muualla.

Tilaamalla maksuttoman työkirjan, hyväksyt samalla, että liityt Levollinen odotus -viikkokirjeeni tilaajaksi. Voit lopettaa viikkokirjeen tilaamisen milloin tahansa.


Saara James Hypnosynnytys-verkkokurssi

Moikka!

Minun nimeni on Saara. Olen sertifioitu synnytysvalmentaja, aikuisten univalmentaja, vauvojen uniohjaaja, äiti, juristi ja synnyttäjien oikeuksien puolestapuhuja jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Missioni on auttaa odottajia löytämään oma voimansa synnytykseen ja viedä mahdollisimman laajalle eteenpäin tietoa siitä, miten omaan synnytyskokemukseen aivan oikeasti voi, ja kannattaa vaikuttaa.

Pelko ei kuulu synnytykseen ja opetan verkkovalmennuksessani sinulle tekniikat, joiden avulla voit tuntea itsesi itsevarmaksi synnytyksessä, vapautua synnytyspelosta tai synnytykseen liittyvästä jännityksestä ja nauttia myös raskausajasta täysillä!

Moni kurssini käynyt kertoo myös odottavansa synnytystä ilolla ja saan jatkuvasti palautetta upeista ja voimaannuttavista synnytyskokemuksista!

Jo yli +1100 odottajaa onkin jo käynyt Hypnosynnytys-verkkokurssini ja saanut apua synnytysjännitykseen ja -pelkoon kurssin tiedollisen annin ja helppojen synnytysrentoutusharjoitusten ansiosta.

Mielestäni jokaisen odottajan kuuluu saada nauttia raskausajasta levollisesti ja odottaa synnytystä luottavaisin mielin.