Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi

NUKKUU™ unikurssit

NUKKUUn tarina alkaa kolmannesta synnytyksestäni.

Ensimmäisten kahden lapseni kanssa kamppailin unihaasteiden kanssa todella pitkään. Kolmannen vauvan synnyttyä ”varaa” huonoihin yöuniin ei enää ollut, sillä kahden vanhemman lapsen vauhdissa ei vain yksinkertaisesti pysynyt väsyneenä.

Kolmannen lapsen kanssa minulla oli jo kyllä todella hyvä käsitys vastasyntyneen vauvan unesta ja siitä, miten vauvan unta voi tukea lempein keinoin ja saada itsekin paremmin nukuttua. Olin nimittäin itseopiskellut aihetta varsin paljon ensimmäisen ja toisen lapseni vauva-aikana. Alkuun kolmas vauvamme nukkuikin näiden keinojen avulla aivan loistavasti.

Vauvan ollessa kolmekuinen sekä keskimmäinen lapsi että vauva olivat kuitenkin flunssassa samaan aikaan ja tämä johti siihen, että kummatkin herättivät toisiaan vuoron perään keskellä yötä. Samaan syssyyn alkoivat ns. 4kk hulinat, eli vauvan unen rakenne muuttui. Tämä muutos unen rakenteessa vaikuttaa useilla vauvoilla siten, että aiemmin hyvin nukkunut vauva alkaakin heräillä ja hänen nukuttamisensa muuttuu vaikeaksi.

Koska aloin parin viikon jälkeen olla itse todella väsynyt, päädyin tarjoamaan maitoa vauvalle jokaisella heräämisellä, jotta hän ei ääntelyllään herättäisi flunssaista keskimmäistä, joka taas usein jäi valvomaan pidemmäksi aikaa, jos heräsi. Tästä alkoikin pidempään jatkunut kierre, joka johti yhä useampiin ja useampiin heräämisiin ja minun totaaliseen väsähdykseeni.

Tällä tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä huonot yöunet johtivat siihen, että hakeuduin  kouluttautumaan uniohjaajaksi, opin todella tehokkaat työkalut vauvojen ja taaperoiden unihaasteiden kanssa työskentelyyn ja perustin vauvojen vanhempien uniohjaukseen erikoistuneen NUKKUU™ :n, jotta voisin auttaa mahdollisimman montaa perhettä nukkumaan paremmin.

Lähestymistapani unien parantamiseen on lempeän kokonaisvaltainen (holistinen) ja verkkokursseillani ja ohjauksessani otetaan huomioon otetaan aina koko perhe. Sen vuoksi myös aikuiset saavat apua omaan nukkumiseensa NUKKUUlla. Tämä on aivan olennaista ja sivuutetaan monilla perinteisemmillä unikursseilla.

Joskus tilanne on se, että vanhemman omat odotukset vauvan unta kohtaan aiheuttavat stressiä, joka puolestaan lisää vanhemman omaa yöllistä heräämistä ja muuttaa vanhemman oman unen rakennetta. Joskus taas käy niin, että senkin jälkeen, kun vauva jo nukkuu hyvin, vanhempi jatkaa heräilyä tai uni on muuten huonolaatuista. Vanhemman omien stressitasojen laskeminen kursseihini sisältyvien harjoituksien avulla auttaa vanhempia myös viemään vauvan uneen tarvittavat muutokset läpi.

NUKKUUn kurssit

Hyvän unen verkkokurssi vastasyntyneen vanhemmille

Hyvän unen verkkokurssi 4-18 kk alkaa 17.5! Ennakkovaraajan etu 149 € (norm. 179 €)!

Liittymällä sähköpostilistalle, saat vinkkejä vauvan uneen säännöllisesti! Lisäksi lähetän sinulle heti liityttyäsi liittymislahjana rentouttavan iltasadun (arvo 9,9 €). Iltasatua voi lukea vaikka jo raskausaikana ja isommatkin lapset nauttivat tästä sadusta osana päivittäistä unirutiinia.

“Hyvät Unet Kuuluvat Myös Pikkulasten Vanhemmille.”

Liity NUKKUUn uutiskirjeen tilaajaksi

* pakolliset kentät