Saara


Moi! Olen Saara Jämes. HypnoSynnytysvalmentaja juristi, kouluttaja, äiti, synnyttäjien ja perheiden oikeuksien puolestapuhuja ja tutkija. Missioni HypnoSynnytysvalmentajana on lisätä tietoisuutta henkisen valmistautumisen merkityksestä osana synnytykseen valmistautumista.

Haluan myös tuoda esille synnyttäjän lakisääteisen itsemääräämisoikeuden, ja viedä eteenpäin sanomaa siitä että, jokaisen synnyttäjän oikeutena on saada vaikuttaa omaan synnytykseensä.

Toisen lapseni synnytykseen valmistauduin HypnoBirthingin avulla ja koettuani henkilökohtaisesti metodin hyödyt, kypsyi äiiyslomalla ajatus HypnoSynnytysvalmentajaksi kouluttautumisesta. Matkustin Englantiin HypnoBirthing Practitioner -kurssille ja näin toteutin myös pitkäaikaisen haaveeni auttaa ihmisiä myös muutoin kuin heidän lainopillisten asioidensa parissa.

Olen jo yli kymmenen vuotta toiminut opettajana eri yliopistoissa ja vetänyt erilaisia kursseja ympäri Suomea juristin roolissa. Opetustyö on aina ollut minulle todella mieluista ja yhdistettyäni kiinnostukseni opettamiseen synnytystietouden kanssa, koen olevani sellaisen asian äärellä, jossa pystyn antamaan muille jotain todella ainutlaatuista ja olen äärimmäisen iloinen siitä.

Päivätyökseni pyöritän omaa lakitoimistoani Lakiasiaintoimisto SJlaw:ta, koulutan yrityksissä ja luennoin yliopisto-opiskelijoille juridiikkaa usein huumorillakin höystettynä.