Sale!

Aikuisten 1:1 univalmennus

99,00  sis. alv.

Kärsitkö unettomuudesta?

Miltä elämäsi näyttäisi, jos voisit

  • nukahtaa helposti ja pysyä unessa luonnollisesti,
  • nukkua laadukasta unta,
  • herätä virkistyneenä,
  • jaksaa läpi päivän väsähtämättä,
  • elää sellaista elämää, jota aivan oikeasti haluat elää?

LUE LISÄÄ ALTA!

 

 

 

Kuvaus

Unettomuus ja huono unenlaatu ovat todella yleisiä, mutta onneksi niistä voi päästä eroon!

Arviolta ainakin joka kolmas aikuinen kärsii vuoden aikana unettomuuden oireista ja joka kymmenes on kärsinyt niistä pitkäkestoisesti vähintään kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa, että 480 000 suomalaista kärsii tällä hetkellä pitkäkestoisesta unettomuudesta.

Jos kamppailet unettomuuden kanssa, et siis todellakaan ole haasteesi kanssa yksin!

Unettomuus voi alkaa mistä tahansa stressitekijästä: Työstressistä, riidasta kotona, kivusta… Yleensä, kun stressinaihe poistuu, loppuu myös unettomuus. Osalla väliaikainen unettomuus ei kuitenkaan poistu, vaan se kehittyy pitkäaikaiseksi unettomuudeksi ja loputtomaksi kamppailuksi unen saavuttamiseksi.

Tällöin unettomuuden alkusyy ei ole enää merkityksellinen, vaan unettoman pitääkin hereillä unettomuuden pelko ja sen mukanaan tuomat yölliset stressi- ja katastrofiajatukset, jotka pikkuhiljaa muodostuvat tavaksi.

Miten NUKKUUn Aikuisten Lempeä Unikoulu toimii?

NUKKUUn Aikuisten Lempeässä Unikoulussa uudelleenohjelmoit aivosi suhtautumaan uneen uudella, unen tulemista ja siinä pysymistä tukevalla tavalla.

Tämä tapahtuu valjastamalla käyttöösi maailmanlaajuisesti unettomuuteen käytetyn ACT-mallin (Acceptance and commitment therapy). ACT on tämänhetkisen tutkimustiedon valossa kaikkein tehokkain tapa käsitellä unettomuutta.

Sen tehon useilla eri osa-alueilla (unettomuus, masennus, krooninen kipu…) on osoittanut 400+ vertaisarvioitua tutkimusta.

Uni on asia, jota emme voi kontrolloida. Mitä enemmän yritämme sitä kontrolloida erilaisilla keinoilla, sitä hankalampi meidän on nukahtaa.

Ohjelman tavoitteena on, että pystyt ACT:ssä käytettäviä tekniikoita hyödyntäen vähentämään pyrkimyksiäsi kontrolloida unta. Tavoitteena on myös oppia tunnistamaan unettomuutta ylläpitävät huoli- ja katastrofiajatukset ja suhtautumaan niihin uudella tavalla.

Aikuisten Lempeä Unikoulu on 4-5 tapaamiskerran kokonaisuus. Jokainen tapaaminen varataan erikseen. Ensitapaamisen kesto on 90 min. Jatkotapaamiset ovat 60 min mittaisia (á 90 €).

Ensitapaamisella kartoitamme unettomuushaastettasi ja saat ensimmäiset ACT:n perustuvat harjoitukset käyttöösi. Tapaamiset järjestetään 1-2 viikon välein. Maltillinen, mutta riittävän tiheä etenemistahti lisää tutkitusti ohjelman tehoa.

Aikuisten Lempeä Unikoulu on ensisijaisesti tarkoitettu toiminnallisista syistä unettomuudesta kärsiville. Mikäli unettomuutesi syy on, tai epäilet olevan lääketieteellinen (esim. uniapnea), tulee kääntyä lääkärin puoleen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aikuisten 1:1 univalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *