Unikoulu vauvoille

Saat oppaan heti maksutta käyttöösi (etujen arvo yht. 19,80 €).

Opas sisältää mm.:

  • Opit, miten unirutiinin saa rakennettua niin, että se helpottaa nukahtamista.
  • Kerron sinulle, miksi unirutiini on niin tärkeä ja minkä pituinen unirutiini on hyvä.
  • Saat käyttöösi erilaisia keinoja helpottaa nukahtamista.
  • Saat ehdotuksia unirutiinin vaiheiksi.
  • Bonuksena lähetän sinulle rentouttavan iltasadun, joka on suunniteltu niin, että se Tekee vauvan ja isommankin lapsen nukuttamisesta huomattavasti helpompaa (arvo 9,90 €).

Tilaamalla ilmaisen unirutiinioppaan hyväksyt samalla, että liityt Levollinen uni -uutiskirjeen tilaajaksi. Tulen lähettämään sinulle vauvasi ja perheesi unia parantavia vinkkejä ja neuvoja säännöllisesti. Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Saara James Hypnosynnytys-verkkokurssi

Moikka!

Minun nimeni on Saara. Olen vauvojen uniohjaaja (Gentle Sleep Educator), sertifioitu synnytysvalmentaja, äiti, juristi ja perheiden oikeuksien puolestapuhuja jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Missioni on auttaa sinua ja perhettäsi nukkumaan paremmin lempein keinoin.

Moni jatkaa päivien läpi sumussa viikosta ja kuukaudesta toiseen, koska pelkää unimuutosten tekemistä. Usein nimittäin ajatellaan, että muutosten tekeminen vaatii yöunien uhraamista “unikoulun” tekemisen ajan.

Moni myös ajattelee, että unikoulun pitäminen tarkoittaa automaattisesti vauvan itkettämistä.

Opetan niin NUKKUUn verkkokursseilla, kuin henkilökohtaisissakin uniohjauksissa lempeät keinot unimuutosten tekemiseen, jotka eivät sisällä vauvan itkettämistä ja joiden aikana vanhempien on myös mahdollista nukkua riittävästi.

Mielestäni jokaisen perheen kuuluu saada nauttia vauva- ja taaperoajasta ja nukkua yönsä levollisesti, koska se on täysin mahdollista!