Hypnosynnytys verkkokurssi
Rento synnytys
Saara Jämes

Kätilöiden ylistämä synnytysvalmennus sinulle, joka haluat levollisen ja voimauttavan synnytyskokemuksen.

(Olitpa sitten ensi -tai uudelleensynnyttäjä)


Näin otat haltuun upean synnytyskokemuksen avaimet jopa kolmessa viikossa Hypnosynnytysmenetelmän avulla.

Haluaisitko mahdollisuuden vaikuttaa omaan synnytyskokemukseesi, mutta et vielä tiedä miten?

Eikö olisikin helpottavaa, jos tietäisit, että voisit synnytyksen hetken koitettua kokea olevasi rento ja kontrollissa omasta kehostasi synnytyksessä?

Mielestäni synnytykseen valmistautuminen kannattaa aina. Suosittelen Saaran Hypnosynnytys -verkkokurssia aivan kaikille synnyttäjille!

– Kätilö Ronja Virkkala

Raskausaikana voi tuntua, että mieli täyttyy helposti erilaisista kysymyksistä ja huolista. Se on täysin luonnollista!

Saatat esimerkiksi miettiä, miten pärjäät synnytyskivun kanssa, tai mitä jos synnytys kestääkin todella kauan, etkä jaksa pitkää synnytystä. Saatat jopa kyseenalaistaa kokonaan kykysi synnyttää.

Mielessäsi on todennäköisesti paljon erilaisia pelkoja synnytykseen liittyen, jotka kuitenkin usein juontavat juurensa siitä, mitä, olet elämäsi aikana kuullut synnytyksestä ja miten olet synnytyksen nähnyt menevän esimerkiksi Hollywood –elokuvissa. 

Lähes aina synnytys kuvataan niissä dramaattiseksi tapahtumaksi, josta synnyttäjä tai vauva usein pitää pelastaa. Ponnistusvaihe on täynnä hälyä, paniikkia ja push, push, push –huutoja – eihän elokuvan kohtaus muutoin olisi ollenkaan mielenkiintoinen.

Onneksi todellisuus on kuitenkin hyvin kaukana tästä mielikuvasta. Pelottava mielikuva synnytyksestä on kuitenkin iskostunut mieleemme niin vahvasti, että luottamuksen palauttamien synnytykseen vaatii hieman työskentelyä.


Synnytys meni ihanasti!
Käytin @saarajames.valmennus oppeja ja pääsin todella omaan pieneen synnytyskuplaani, jota Anssi ja kätilö kunnioittivat. Ja mikä ehkä siisteintä, niin en tietoisesti työntänyt vauvaa ulos. Hengitin vain alaspäin ja kehoni teki työn itse. Ei kädet tiukkana ja hampaat irvessä ponnistamista, vain hengittämistä. Otin vauvan itse vastaan. ❤️

Veeraeliisa, kurssilainen -23

Synnytys pelottaa tai stressaa meistä käytännössä joka ikistä ja pahimmillaan se voi pilata koko odotuksen ja myös synnytyksen. Tutkimusten mukaan synnytyksen kulkua haittaavasta synnytyspelosta kärsii nykyään joka kymmenes synnyttäjä – ja luku on jatkuvassa kasvussa.

Tosiasiassa luku on luultavasti kuitenkin vielä paljon suurempi. Iso osa synnyttäjistä kärsii nimittäin myös tiedostamattomasta synnytyspelosta. Synnytyspelko ilmenee synnytyksessä sitten stressin aiheuttamana kyvyttömyytenä rentoutua ja se taas hidastaa synnytystä ja tekee siitä tarpeettoman kivuliasta.

Helpottava tieto kannaltasi on, että olipa synnytyspelkosi tai jännityksesi laadultaan minkälaista hyvänsä, voi sitä tehokkaasti käsitellä ja siitä voi vapautua jopa kokonaan ja näin helpottaa koko synnytysprosessia huomattavasti. Tämä onnistuu maailmalla hyvin suositun Hypnosynnytysmenetelmän avulla.

Hypnosynnytyksen kulmakivi on rentoutumisen opetteleminen synnytyksessä. Rentoutuminen nimittäin tekee synnyttämisestä paljon helpompaa!

Kun olet etukäteen valmistautunut rentoutumisen taidon opettelemalla synnytyksen mukanaan tuomiin intensiivisiin tuntemuksiin, ne eivät saa sinua jännittyneeksi synnytystilanteessa. Silloin pystyt rentoutumaan synnytyksen aikana, se sujuu se kivuttomammin, nopeammin ja helpommin.

Tämä johtuu siitä, että rentona ollessasi kohtu pystyy työskentelemään tehokkaasti ja kohdunsuu avautuu vaivattomammin.


Saara Jämeksen Hypnosynnytys verkkokurssi
Rento synnytys

Rentoutuminen synnytyksessä on erilaista, kuin muutoin elämässä. Synnytyksen aikana koet intensiivisiä tuntemuksia ja sen vuoksi rentoutumisen taito synnytyksessä pitää opetella etukäteen. Synnytyksen aikana mieli on sellaisessa tilassa, ettei uuden taidon omaksuminen ole enää kesken synnytyksen mahdollista.

Hyvä uutinen on se, että aivan jokainen, joka on joskus kokenut rentouden tunteen elämässään, oppii syvärentoutumisen taidon synnytyksessä helposti Hypnosynnytys-verkkokurssillani tehtävien harjoitteiden avulla!

Ja, kun tiedät varmasti osaavasi automaattisesti rentoutua synnytyksessä, pystyt odottamaan synnytystä rennosti ja luottavaisin mielin tietäen, että pystyt vaikuttamaan omaan synnytyskokemukseesi.

Stressittömästä raskausajasta hyötyy myös vauva, sillä tiedetään, että äidin raskausaikainen stressi vaikuttaa negatiivisesti vauvan kehitykseen niin kohdussa, kuin syntymän jälkeenkin.

Tutkimukset ovat niinikään osoittaneet, että synnytykseen valmistautuminen – siitä riippumatta, koetko jännittäväsi synnytystä vai et – parantaa synnytyskokemusta lähes aina.

Moni Hypnosynnytys -verkkokurssini käynyt synnyttäjä onkin kertonut ennen kurssin käymistä jopa toivoneensa sektiota synnytyspelon vuoksi. Kurssin käymisen jälkeen luottamus omaan kehoon ja sen synnyttävään voimaan onkin palautunut niin, että he ovat alkaneet odottaa synnytystä luottamus sydämessään!

Kurssi kerää jatkuvasti upeaa palautetta ja moni uudelleensynnyttäjä myös kertoo toivovansa, että olisi käynyt kurssin jo ensimmäisessä odotuksessa.

Hypnosynnytysoppien avulla pyritään siihen, että synnytyksesi on mahdollista edetä helpommin, nopeammin ja rennommin, jolloin kivun kokemus vähenee huomattavasti.

Opit viiden viikon Hypnosynnytys-verkkokurssillani ymmärtämään, mitä kehossasi tapahtuu synnytyksessä, ja miten pystyt työskentelemään yhteistyössä synnyttävän kehosi kanssa niin, ettei mielesi asetu kehosi tielle.

Hypnosynnytys -verkkokurssillani opit kaiken, mitä tarvitset voimaannuttavaa synnytyskokemusta varten. Opit kurssilla kaikki alkuperäiset Hypnosynnytyksessä käytettävät mielen ja kehon rentoutustekniikat, jotka helpottavat synnyttämistä huomattavasti.

Hypnosynnytys-verkkokurssin voit aloittaa, missä tahansa vaiheessa odotusaikaa ja Hypnosynnytystekniikoita voit käyttää hyväksi aivan kaikenlaisissa synnytyksissä.

Ei ole siis merkitystä onko synnytys käynnistetty, luomusynnytys, käytätkö epiduraalia tai muita kipulääkkeitä synnytyksessä. Hypnosynnytys hyödyttää sinua kaikissa tilanteissa. Myös sektiosynnytyksessä.

Ja lisäksi saat kurssista valtavasti hyötyä myös raskausaikaan, koska odotuksesi on mitä todennäköisimmin rennompi kurssin harjoitteiden avulla!

Kurssini on ainoa synnytysvalmennus verkkokurssi Suomessa, joka sisältää koko viisi viikkoa kestävän alkuperäisen Hypnosynnytysohjelman.

Saat koko materiaalin heti oston jälkeen käyttöösi yhdeksäksi kuukaudeksi ja voit käydä sitä täysin omaan tahtiisi.

Ilmoittaudu heti mukaan kätilöiden suosittelemalle kurssille tai lue lisää Hypnosynnytyksestä ja Hypnosynnytys-verkkokurssista alta.

Saara Jämeksen Hypnosynnytys verkkokurssi
Rento synnytys

Miljan

kokemus

Hypnosynnytys

-verkkokurssista

“Mun koko synnytyskokemuksen onnistumisen takana on tää Hypnosynnytyskurssi.”

Miksi valita Hypnosynnytys synnytysvalmennus?

TÄSSÄ MUUTAMIA tutkimusnäyttöön pohjautuvia SYITÄ:
 • Synnytyskipu vähenee huomattavasti, kun opit syvärentoutumisen taidon synnytyksessä.
 • Auttaa sinua käsittelemään synnytyspelkoa tehokkaasti ja vapautumaan siitä kokonaan.
 • Hypnosynnytys vähentää tutkimusten mukaan riskiä episiotomian ja muiden lääketieteellisten toimenpiteiden tarpeesta.
 • Vähentää väsymystäsi synnytyksen aikana, jolloin sinun on mahdollista tuntea itsesi virkeäksi ja toimintakykyiseksi heti synnytyksen jälkeen.
 • Voi tutkimusten mukaan lyhentää synnytyksen kestoa jopa useammalla tunnilla.
 • Hypnosynnytys poistaa usein tarpeen lääkkelliseen kivunlievitykseen, eli synnytys voi edetä halutessasi luonnollisesti alusta loppuun.
 • Rentoutuneena äiti voi synnyttää vauvan luonnollisesti kehon omia tuntemuksia kuunnellen ilman tarvetta ohjattuun ponnistamiseen. Tämä pienentää riskiä lantionpohjan ja synnytyselinten vaurioitumisesta.
 • Vähentää huomattavasti pahojen repeämien riskiä.
 • Yhteys vauvaasi syntyy jo kohtuaikana. Myös isä ja vauva pääsevät paremmin yhteyteen heti synnytyksen jälkeen.
 • Synnytyskumppani on aktiivinen toimija synnytyksessä ja hänellä tärkeä rooli sen sijaan, että hän toimisi vain sivustakatsojana.
 • Hypnosynnytys auttaa käsittelemään yllättäviä tilanteita ja mahdollistaa hyvän synnytyskokemuksen haasteidenkin edessä.
 • Hypnovauvat sopeutuvat lempeän syntymäkokemuksen ansiosta usein kohdun ulkopuoliseen elämään helposti ja ovat tyytyväisempiä ensihetkistä lähtien, jolloin esim. imetyksen aloitus helpottuu ja vauva nukkuu paremmin.

Hypnobirthing -Mitä on Hypnosynnytys ja miten se eroaa muista synnytysvalmennuksista?

Hypnosynnytysmenetelmää ovat synnytyksissään käyttäneet hyödykseen ympäri maailman jo 80-luvulta lähtien lukemattomat naiset aina kuninkaallisiin asti.

Esimerkiksi Iso-Britanniassa Hypnosynnytysvalmennusta tarjotaan tänä päivänä äitiyshuollossa vaihtoehtona perinteiselle synnytysvalmennukselle. Hypnosynnytysmetodi sai alkunsa Yhdysvalloissa ja myös Suomessa menetelmällä on tänä päivänä vahva jalansija tiedostavien synnyttäjien keskuudessa ja sen suosio on jatkuvassa kasvussa.

Suomessa Hypnosynnytystä ovat hyödyntäneet synnytyksissään tuhannet naiset. Hypnosynnytys -verkkokurssini on käynyt jo 1100+ synnyttäjää!

Metodin suosiolle on hyvä syy, sillä Hypnosynnytyskurssilla synnyttäjä oppii syvärentoutumisen taidon synnytyksessä, joka tukee synnytyksen ongelmatonta etenemistä, ja jonka avulla synnytyskipu vähenee huomattavasti.

Ns. tavallisessa synnytysvalmennuksessa ei harjoitella näitä synnytyksen sujumisen kannalta olennaisia taitoja ja sen vuoksi Hypnosynnytyksen voikin sanoa olevan aivan ylivoimainen tapa valmistautua synnytykseen.

Myös tutkimukset ovat osoittaneet, että Hypnosynnytysmenetelmä ja rentoutumisen opetteleminen parantavat synnytyskokemusta ja ehkäisevät myös riskiä synnytyksenjälkeisen masennuksen puhkeamiseen. Tästä pääset tutustumaan muutamaan tutkimukseen halutessasi: 1, 2, 3.

Moni ihmettelee, mitä sana “hypno” tarkoittaa Hypnosynnytyksen yhteydessä. Vastaus on, että kun hallitset Hypnosynnytystekniikat pystyt käyttämään hypnoosia hyödyksi synnytyksessäsi rentoutuaksesi täydellisesti. Hypnosynnytyksellä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sellaisen lavahypnoosin kanssa, jota olemme tottuneet näkemään televisiossa.

Sana “hypno” on latinaa ja tarkoittaa syvää unta, eli sitä tilaa, jossa olemme kaikkein rennoimmillamme. Hypnoosissa on siis kysymys syvästä rentoutumisesta, ja tässä tilassa mielemme on avoin uusille ideoille eri tavalla, kuin tavallisesti.

Hypnoositilassa ei siis ole mitään mystistä, ja itse asiassa jokainen meistä on päivän aikana useita kertoja hypnoositilassa. Esim. silloin, kun heräämme, tai olemme juuri nukahtamassa ja silloin, kun katsomme televisiota tai luemme keskittyneesti kirjaa.

Rentoutumisen opettelemisen lisäksi syvärentoutumisen tilaa käytetään hyväksi Hypnosynnytysvalmennuksessa myös synnytyspelosta vapautumiseen. Miellyttävien mielikuvien ja synnytyksestä annettavan paikkansapitävän tiedon avulla synnytys alkaa harjoituksen myötä näyttäytyä aivan erilaisena, kuin ennen. Monelle tämä on todella huojentava kokemus.

Synnytykseen liittyvien pelkojen purkaminen on todella tärkeää, sillä pelko saa kehon jännittymään ja häiritsee synnytystä tutkitusti. Synnytyksessä kohdunsuun tulee avautua 10 senttimetriin ja se taas ei onnistu, jos lihakset ovat jännittyneet. Usein pelon aiheuttama jännitys kehossa aiheuttaa synnytyksen normaalin kulun häiriintymisen ja johtaa kipu -ja toimenpidekierteeseen.

Hypnosynnytysvalmennuksessa opit kaiken synnytyksen kulusta, kuten “tavallisessakin” synnytysvalmennuksessa, mutta iso osa kurssista keskittyy henkiseen valmentautumiseesi, mikä onkin se kaikkein tärkein osa synnytykseen valmistautumista.

synnytyskertomus
Hypnosynnytys verkkokurssi
Rento synnytys

Henkinen valmentautuminen synnytykseen on nimittäin aivan yhtä tärkeää kuin huippu-urheilijan henkinen valmentautuminen kisasuoritukseen.

Tämä puoli tavallisissa valmennuksissa yleensä sivuutetaan kuitenkin kokonaan, ja sen takia ne eivät ole tehokkaita tapoja valmistautua synnytykseen kuin Hypnosynnytysvalmennus.

Hypnosynnytystekniikoiden avulla synnyttäjä siis oppii synnyttämään omaa kehoaan kuunnellen ja siihen luottaen.

Luottamus omaan kehon kykyihin ja voimaan on monella järkkynyt jo varhaislapsuudessa kuultujen negatiivisten synnytystarinoiden ja kaiken sen negatiivisen synnytyskuvaston vuoksi, jota meille esimerkiksi elokuvissa tarjoillaan.

Myös omat aikaisemmat synnytyskokemukset voivat olla pelkojen ja epäluottamuksen syynä. Moni uudelleensynnyttäjä onkin toivonut, että olisi löytänyt Hypnosynnytys -verkkokurssin jo ensimmäisessä raskaudessa!

Henkinen valmentautuminen auttaa myös siinä, että mahdollisissa haastavissakin tilanteissa synnyttäjä oppii säilyttämään mielenrauhansa ja niinpä yllättävänkin käänteen saanut synnytys voi kokemuksena olla todella hyvä. Ilman synnytykselle haitallista stressiä, joka vähenee Hypnosynnytyksessä opeteltavan syvärentoutumisen avulla minimiin, synnytys kuitenkin sujuu normaaliraskaudessa yleensä ongelmattomasti.

Kätilöiden suosittelema Hypnosynnytys -verkkokurssi

Olen kehittänyt Hypnosynnytys -verkkokurssin, jotta odotusaikasi voisi olla mahdollisimman stressitön ja synnytyskokemuksesi positiivinen ja voimauttava.

Hypnosynnytys -verkkokurssi pohjautuu alkuperäiseen Mongan Method -hypnobirthingiin, joka on mm. Englannin Royal College of Midwivesin hyväksymä.

Hypnosynnytys -verkkokurssi on myös suomalaisten kätilöiden suosittelema kurssi ja sen on käynyt synnyttäjän roolissa myös useampi kätilö ja synnytysalan ammattilainen.


“Saaran Hynosynnytys -verkkokurssi auttaa asiakkaitani synnyttämään helpommin”

-Johanna Honkanen, kätilö

Valmentajanasi kurssilla toimin minä,  Saara Jämes, sertifioitu Hypnosynnytysvalmentaja (alkuperäinen Mongan method).

Olen myös ollut samoissa kengissä kanssasi, sillä Hypnosynnytys -verkkokurssi syntyi samalla, kun odotin kolmatta lastani. Kurssia luodessani pystyin siis todella itse tuntemaan, mitä synnytysvalmennukselta vaaditaan, että se on todella hyvä ja hyödyllinen.

Olen pohjakoulutukseltani oikeustieteen maisteri ja synnyttäjien asiat ovat minulle sydämen asia niin synnytysvalmentajana kuin juristinakin.

Olen on ollut aktiivisesti mukana tekemässä synnyttäjien oikeuksia tunnetuiksi Suomessa ja valitsemalla synnytysvalmennukseni voit olla varma, että saat asialleen omistautuneen synnytysvalmentajan käyttöösi, joka kertoo myös tarkalleen, mitkä ovat sinun oikeutesi synnyttäjänä.

Sen lisäksi, että synnytysasiat ovat intohimoni, ovat myös uniasiat minulle tärkeitä. Ohjaankin vauva -ja pikkulapsiperheitä myös uniasioissa uniohjaajan roolissa.

Lisää siitä, miten minusta tuli Hypnosynnytysvalmentaja voit lukea täältä.

Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi
Rento synnytys

Mitä hypnosynnytys -verkkokurssi sisältää?

Hypnosynnytys-verkkokurssini sisältää viisi helposti omaksuttavaa ja monipuolista kokonaisuutta, jotka sisältävät opetusvideoita, äänitteitä sekä kotona tehtäviä harjoitteita, jotka valmistavat kehoasi ja mieltäsi tulevaan synnytykseen.

5 viikon, täysin omaan tahtiin käytävään synnytysvalmennukseen osallistuessasi saat kaiken tämän:

 • Rentoutusäänitteitä synnytykseen valmistautumiseen
 • Rentoutusharjoituksia, jotka purkavat mm. synnytykseen ja vanhemmuuteen liittyviä pelkoja
 • Syvärentoutusharjoituksia, joiden avulla synnyttäjä oppii helposti itse vaipumaan rentoutuneeseen tilaan synnytyksen aikana myös haastavissa tilanteissa
 • Tekniikoita, jotka vähentävät synnytyskipua luonnollisesti
 • Perehdytyksen synnytyksen fysiologiaan, jotta ymmärrät, miksi rentona synnyttäminen on niin tärkeää
 • Synnyttämistä helpottavia ja nopeuttavia Hengitystekniikoita synnytyksen kaikkiin eri vaiheisiin
 • Tarkkaan valikoituja synnytysvideoita, joiden katsominen vähentää synnytyspelkoa
 • Ohjeita optimaaliseen ruokavalioon raskauden ja imetyksen aikana
 • Neuvoja synnytyksen jälkeiseen aikaan ja palautumiseen
 • Ohjeita kumppanille kotiin ja sairaalaan, jotta hän osaa tukea Sinua juuri oikealla tavalla synnytyksessä
 • Synnytystä helpottavat synnytysasennot
 • Synnytystoivelistan (synnytystahdon) laatiminen yhdessä kumppanin kanssa valmiin pohjan avulla, jotta sairaalassa tiedetään, mitä tahdotte synnytykseltä
 • Neuvoja vauvan nukkumisen tukemiseen
 • Pääsyn Hypnosynnytyskurssilaisten Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa sekä jakaa raskauteen ja synnytykseen liittyviä kokemuksia.

Opit Hypnosynnytys-verkkokurssilla kaikki Hypnosynnytysmenetelmässä käytettävät, synnyttämistä helpottavat kehon ja mielen rentoutustekniikat ja saat käyttöösi alkuperäisen ja kiitetyn Mongan Method -hypnosynnytysmetodin pohjalta luodun laajan opetusmateriaalin.

Materiaalin avulla opit ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana ja miksi rentoutuminen on niin tärkeää synnytyksessä. Verkkokurssilla ohjattavien harjoitusten avulla aivan jokainen, joka on joskus kokenut rentouden tunteen elämässään, oppii helposti rentoutumaan synnytyksessä.

Menetelmä perustuu tutkittuun tietoon ja sen hyödyt on dokumentoitu tieteellisissä tutkimuksissa. Pääset tarkastelemaan tutkimuskatsausta täältä.

Saat käyttöösi arvokkaat opit, joita jo tuhannet synnyttäjät Suomessa ja lukemattomat synnyttäjät ympäri maailman ovat hyödyntäneet synnytyksissään saavuttaen rennon ja lempeän synnytyskokemuksen.

Hypnosynnytys-verkkokurssilla opit, miten pystyt valjastamaan mielesi voiman avuksesi synnytyksessä niin, että synnytyskipu vähenee ja synnyttäminen helpottuu sen sijaan, että mielesi vastustaisi synnyttämistä ja tekisi siitä tarpeettoman vaikeaa.

Kurssi perustuu kokonaisuudessaan tutkittuun tietoon ja sen ensimmäisessä osassa kerronkin sinulle videolla hypnosynnytystekniikoiden taustan, sen miten kohtu toimii ja johdatan sinut ensimmäisiin rentoutusharjoituksiin.

Seuraavassa Hypnosynnytys-verkkokurssin osiossa opit rentoutustekniikoita, joita syvennetään seuraavina viikkoina. Opit myös lääketieteellisisistä puuttumisista synnytyksen kulkuun sekä mitä voit tehdä välttääksesi tarpeettomia puuttumisia ja myös sen, miten voit haastavissakin tilanteissa saada positiivisen synnytyskokemuksen.

Hypnosynnytys-verkkokurssin on käynyt tämän kirjoittamisen hetkellä jo +1100 synnyttäjää, jotka ovat saaneet Hypnosynnytys-verkkokurssin avulla rentoja ja positiivisia synnytyskokemuksia. Saan jatkuvasti aivan upeaa palautetta Hypnosynnytys-verkkokurssista ja olen äärimmäisen kiitollinen kurssini avulla auttaa niin monia pääsemään eroon jopa lamauttavasta synnytyspelosta!

Voit lukea lisää palautteesta täältä

Kenelle Hypnosynnytys -verkkokurssi sopii?

Ennen Hypnosynnytys -verkkokurssin aloittamista on hyvä varmistaa, että se sopii juuri sinulle. Jos vastaat kyllä johonkin alla olevaan kysymykseen, voit huolettaa ilmoittautua kurssille.

 • Olet raskaana ja haluat valmistautua synnytykseen kokonaisvaltaisesti
 • Haluat tietää, mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana
 • Haluat rennomman raskausajan
 • Tuleva synnytys pelottaa tai jännittää
 • Haluat vaikuttaa omaan synnytyskokemukseesi.

Hypnosynnytysvalmennus sopii niin ensi- kuin uudelleensynnyttäjillekin. Todella monet Saaran Hypnosynnytys-verkkokurssin käyneet uudelleensynnyttäjät ovat kertoneet toivovansa, että olisivat käyneet kurssin jo ensimmäisellä kerralla!

Hypnosynnytys -verkkokurssi sopii synnyttäjille riippumatta siitä, miten ja missä olet suunnitellut synnyttäväsi. Kurssin käyneissä on niin sairaalassa synnyttäneitä, ulkomailla synnyttäneitä, kuin kotisynnyttäjiäkin.

Kurssi sopii sinulle siitä riippumatta, toivotko lääkkeetöntä synnytystä , vai suunnitteletko synnyttäväsi kipulääkityksen kanssa. Hypnosynnytys -verkkokurssilla opitut taidot ovat yhtä lailla hyödynnettävissä synnytyksessä puudutteiden kanssa, ilman tai sektiosynnytyksessä.

Lue lisää kurssikokemuksista!

Milloin Hypnosynnytys-verkkokurssi tulisi aloittaa?

Hypnosynnytys verkkokurssi
Rento synnytys
Saara Jämes

Voit aloittaa Hypnosynnytys-verkkokurssin käymisen milloin vain haluat ja käydä sen täysin omaan tahtiisi. Hypnosynnytys materiaalit ovat käytössäsi verkkokurssille ilmoittautumisesta seuraavat 9 kuukautta ja voit käydä kurssin vaikka useamman kerran raskausaikana niin halutessasi.

Yleensä hypnosynnytys-verkokurssin käyminen kestää 3-5 viikkoa. Rentoutusharjoitukset tukevat myös jaksamista raskausaikana ja vähentävät synnytykseen liittyvää jännitystä, joten mitä aiemmin aloitat kurssin, sitä enemmän pääset nauttimaan Hypnosynnytyksen rentoutustekniikoiden hyödyistä jo raskausaikana.

Hypnosynnytys- verkkokurssin voit käydä yksin tai yhdessä synnytyskumppanin kanssa. Synnytyskumppanin on hyödyllistä katsoa hypnosynnytys- verkkokurssin videot, jotta hän ymmärtää, mihin Sinä olet valmistautumassa ja millaista tukea tarvitset synnytyksessä.

Jos aika on tiukalla, hypnosynnytys- verkkokurssin käyminen vaikka päivää ennen synnytystä on sekin hyödyllistä, sillä verkkokurssi sisältää paljon arvokasta tietoa, joka voi jo itsessään muuttaa käsitystäsi synnyttämisestä ja vähentää siten synnytystä kohtaan tunteamiasi pelon ja epävarmuuden tunteita. Hypnosynnytys- verkkokurssin opit ovat myös hyödyksi rentoutumisessa lapsivuodeaikana ja koko loppuelämässäsi!

Mietitkö vielä? Tilaa maksuton 2h synnytysvalmennuswebinaari ja harjoitteet synnytykseen valmistautumiseen sähköpostiisi tästä. Webinaarissa kerron mm. tarkemmin, miten pelko vaikuttaa synnytyksen kulkuun ja miksi synnytys ei välttämättä etene ja päätyy toimenpidekierteeseen, jos synnyttäjä ei onnistu rentoutumaan synnytyksessä.

Kuuntele myös Äitien suusta podcast-jakso, jossa kerron Hypnosynnytysmenetelmästä!