Hypnosynnytys -verkkokurssi

“Saaran hypnosynnytyskurssi oli täydellinen valmistautuminen synnytykseen. Opin paljon uusia työkaluja, joita aion hyödyntää synnytyksen aikana ja minulla on rauhallinen olo ajatellassani tulevaa synnytystä. Myös mieheni koki oppineensa paljon uutta sekä synnytyksestä, että synnytyksen jälkeisestä ajasta. Useat voimaannuttavat synnytysvideot koimme upeina katsoa yhdessä. Kurssilla etenkin itsehypnoosiharjoitukset yllättivät tehokkuudellaan! Saaralla oli ihana ja rauhallinen tapa esittää tietoa videoillaan ja niitä jaksoi seurata pidempäänkin. Kiitos!” -Ida
Mitä on hypnosynnytys?

Hypnosynnytys, eli hypnobirthing on maailmalla todella suosittu tapa valmistautua synnytykseen. Se on saanut alkunsa jo vuosikymmeniä sitten, mutta Suomeen se on rantautunut vasta muutama vuosi sitten.

Hypnosynnytys-verkkovalmennuksessa synnyttäjä oppii mm. vapautumaan peloista, jotka ovat usein syynä synnytyksen ongelmattoman etenemisen häiriintymiseen ja johtavat kipu -ja toimenpidekierteeseen.

Lue tästä Hannamaijan kokemus verkkokurssistani ja miten se auttoi häntä valmistautumaan synnytykseen.

Miksi valita Hypnosynnytys? Tässä muutamia syitä:
 • Poistaa usein tarpeen lääkkelliseen kivunlievitykseen;
 • Synnytys voi olla jopa kivuton;
 • Vähentää tutkimusten mukaan riskiä episiotomian ja muiden lääketieteellisten toimenpiteiden tarpeesta;
 • Vähentää äidin väsymistä synnytyksen aikana, jolloin äidin on mahdollista tuntea itsensä virkeäksi ja toimintakykyiseksi heti synnytyksen jälkeen;
 • Voi tutkimusten mukaan lyhentää synnytyksen kestoa jopa useammalla tunnilla;

Hypnosynnytysmetodin hyödyt on dokumentoitu tutkimuksissa. Pääset tarkastelemaan tutkimuskatsausta täältä.

Lisäksi

 • Rentoutuneena äiti voi synnyttää vauvan luonnollisesti kehon omia tuntemuksia kuunnellen ilman tarvetta ohjattuun ponnistamiseen. Tämä pienentää riskiä lantionpohjan ja synnytyselinten vaurioitumisesta;
 • Yhteys vauvaan syntyy jo kohtuaikana. Myös isä ja vauva pääsevät paremmin yhteyteen heti synnytyksen jälkeen;
 • Synnytyskumppani on aktiivinen toimija synnytyksessä ja hänellä tärkeä rooli sen sijaan, että hän toimisi vain sivustakatsojana;
 • Hypnosynnytysmetodi auttaa käsittelemään yllättäviä tilanteita ja mahdollistaa hyvän synnytyskokemuksen haasteidenkin edessä
 • Hypnovauvat usein sopeutuvat kohdun ulkopuoliseen elämään helposti ja ovat tyytyväisempiä ensihetkistä lähtien, jolloin esim. imetyksen aloitus helpottuu ja vauva nukkuu paremmin;
 • Synnytys kulkee niin kuin luonto on sen tarkoittanut tapahtuvaksi.

Kurssin hinta 97 € (sis. alv. 24 %).

NYT -20 % koodilla ”SYNNYTYS”

Maksuvälittäjänä toimii Holvi.

Miksi juuri Hypnosynnytys -verkkokurssi?

Hypnosynnytys-verkkokurssilla opit kaiken synnytyksen kulusta, kuten tavallisessakin synnytysvalmennuksessa, mutta iso osa kurssista keskittyy synnyttäjän henkiseen valmentautumiseen, mikä onkin yleensä se tärkein osa synnytykseen valmistautumista.

Henkinen valmentautuminen synnytykseen on aivan yhtä tärkeää kuin henkinen valmentautuminen huippu-urheilijan kisasuoritukseen. Tämä puoli tavallisissa valmennuksissa yleensä sivuutetaan kuitenkin kokonaan.

”Useamman lapsen synnyttäneenä tiedän kuinka tärkeää rentoutuminen synnytyksen aikana on. Se tahtoo kiireisessä arjessa unohtua,ja siksi koen että synnytyksen lähestyessä on tärkeä aina uudestaan opetella rentoutumisen taito.
Tällä kurssilla olen erityisesti tykännyt itsehyonoosin lukuosioista. En olisi ikinä uskonut,että itselleen lukienkin voi rentoutua niin täydellisesti.
Kiitos Saaralle todella kattavasta kurssista,tätä voin suositella kaikille raskaana oleville naisille!”
-Sape

Olen sertifioitu Hypnosynnytysvalmentaja ja haluan antaa mahdollisimman monelle synnyttäjälle ja perheelle mahdollisuuden päästä hyötymään hypnosynnytystekniikoista raskausaikana ja synnytyksessä.

Mielestäni jokaisella tulisi olla oikeus ja mahdollisuus hyvään ja voimaannuttavaan synnytyskokemukseen. Monelle synnyttäjälle ja parille livenä pidettävälle hypnosynnytyskurssille osallistumisen esteeksi kuitenkin muodostuu aika, paikka tai taloudelliset syyt. Sen vuoksi kehitin Hypnosynnytys -verkkokurssin.

Kurssi on täysipitkä hypnosynnytyskurssi ja opit kurssilla kaikki hypnosynnytystekniikat, jotka oppisit livekurssillakin. Voit tutustua kurssirunkoon täällä.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää mm.

 • rentoutusäänitteen ja affirmaatiot raskausaikaan ja synnytykseen itsehypnoosin oppimiseksi
 • Useita hypnoosiharjoituksia mm. synnytysjännityksen lievittämiseksi ja itsevarmuuden lisäämiseksi
 • Kirjallista opetusmateriaalia ja opetusvideoita sisältäen laajasti harjoituksia
 • Synnytystahtopohja (synnytystoivelista)
 • Pääsy kurssilaisten FB-ryhmään, jossa voit kysyä kysymyksiä ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa
 • Synnytysvideoita
Mitä opit kurssilla?

Hypnosynnytys -verkkokurssi kattaa kaikki hypnosynnytyksessä käytettävät tekniikat ja sisältää laajan opetusmateriaalin, jonka omaksumalla opit ymmärtämään synnytyksen fysiologiaa sekä keho-mieli -yhteyden merkityksen raskausaikana ja synnytyksessä ja miten voit hyödyntää mielesi voimaa positiivisen synnytyskokemuksen saavuttamiseksi.

Kurssi sisältää 5 viikon ohjelman, jonka aikana omaksut hypnosynnytystekniikat ja syvärentoutumisen taidon raskausaikana ja synnytyksessä (ja koko loppuelämässäsi). Harjoitukset etenevät viikoittain siten, että uudet taidot rakentuvat aina edellä opitun päälle. Materiaalit ovat käytössäsi ilmoittautumisesta seuraavat 9 kuukautta.

Kukin osio sisältää opetusmateriaalia sekä harjoituksia. Esimerkiksi ensimmäisessä viikko-osiossa kerron hypnosynnytystekniikoiden tieteellisen taustan, miten kohtu toimii ja johdattelen kurssilaisen ensimmäisiin hypnoosiharjoituksiin.

Seuraavassa osiossa opit rentoutustekniikoita, joita syvennetään seuraavina viikkoina. Opit myös lääketieteellisisistä puuttumisista synnytyksen kulkuun sekä mitä voit tehdä välttääksesi niitä ja myös sen, miten voit haastavissakin tilanteissa saada positiivisen synnytyskokemuksen.

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille ja matkalle kohti hyvää synnytyskokemusta. Annan myös todella mielelläni lisätietoja kurssista henkilökohtaisesti.

Kurssin hinta 97 € (sis. alv. 24 %). NYT -20 % koodilla ”SYNNYTYS”

Maksuvälittäjänä toimii Holvi.

Liittymällä sähköpostituslistalleni saat seuraavan vuorokauden kuluessa kolme Hypnosynnytystyyppistä harjoitusta synnytykseen valmistautumiseen. Jaan listalaisille myös säännöllisesti muita vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.