Hypnosynnytys -verkkokurssi

Hypnosynnytys -verkkokurssi julkaistaan 1.3.2021! Voit aloittaa kurssin heti 1.3. tai sinulle itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

Ilmoittautudu mukaan jo nyt! Kurssi on tutustumistarjouksessa 15.2. saakka hintaan 79 €. Kun ilmoittautudut viimeistään 30.1. pääset bonuksena mukaan ensimmäisille kurssilaisille pidettävälle liveluennolle, joka pidetään helmikuun aikana.

Haluan antaa mahdollisimman monelle synnyttäjälle ja perheelle mahdollisuuden päästä hyötymään hypnosynnytystekniikoista raskausaikana ja synnytyksessä.

Mielestäni jokaisella tulisi olla oikeus ja mahdollisuus hyvään ja voimaannuttavaan synnytyskokemukseen. Monelle livenä pidettävälle hypnosynnytyskurssille osallistumisen esteeksi kuitenkin muodostuu aika, paikka tai taloudelliset syyt. Siitä lähti ajatus Saaran hypnosynnytys -verkkokurssista.

Kurssi sisältää mm.

  • rentoutusäänitteen ja affirmaatiot raskausaikaan ja synnytykseen itsehypnoosin oppimiseksi
  • Useita hypnoosiharjoituksia mm. synnytysjännityksen lievittämiseksi ja itsevarmuuden lisäämiseksi
  • Kirjallista opetusmateriaalia sisältäen laajasti harjoituksia
  • Synnytystahtopohja (synnytystoivelista)
  • Pääsy kurssilaisten FB-ryhmään, jossa voit kysyä kysymyksiä ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa
  • Synnytysvideoita
Mitä opit kurssilla?

Hypnosynnytys -verkkokurssi kattaa kaikki hypnosynnytyksessä käytettävät tekniikat ja sisältää laajan opetusmateriaalin, jonka omaksumalla opit ymmärtämään synnytyksen fysiologiaa sekä keho-mieli -yhteyden merkityksen raskausaikana ja synnytyksessä ja miten voit hyödyntää mielesi voimaa positiivisen synnytyskokemuksen saavuttamiseksi.

Kurssi sisältää 5 viikon ohjelman, jonka aikana omaksut hypnosynnytystekniikat ja syvärentoutumisen taidon raskausaikana ja synnytyksessä (ja koko loppuelämässäsi). Harjoitukset etenevät viikoittain siten, että uudet taidot rakentuvat aina edellä opitun päälle. Materiaalit ovat käytössäsi ilmoittautumisesta seuraavat 9 kuukautta.

Kukin osio sisältää opetusmateriaalia sekä harjoituksia. Esimerkiksi ensimmäisessä viikko-osiossa kerron hypnosynnytystekniikoiden tieteellisen taustan, miten kohtu toimii ja johdattelen kurssilaisen ensimmäisiin hypnoosiharjoituksiin.

Seuraavassa osiossa opit rentoutustekniikoita, joita syvennetään seuraavina viikkoina. Opit myös lääketieteellisisistä puuttumisista synnytyksen kulkuun sekä mitä voit tehdä välttääksesi niitä ja myös sen, miten voit haastavissakin tilanteissa saada positiivisen synnytyskokemuksen.

Kurssi julkaistaan 1.3. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi, ja voit siis aloittaa kurssin ihan milloin vain 1.3. jälkeen.

Kun ilmoittaudut kurssille viimeistään 30.1. pääset osallistumaan ensimmäisille kurssilaisille järjestettävälle liveluennolle helmikuussa. Lisätietoja saat ilmoittautumisen jälkeen.

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille ja matkalle kohti hyvää synnytyskokemusta. Annan myös todella mielelläni lisätietoja kurssista henkilökohtaisesti.