Sale!

Osta yhdessä: Hypnosynnytys -verkkokurssi ja Hyvän unen verkkokurssi vastasyntyneen vanhemmille

169,00  sis. alv.

Kuvaus

Ostamalla pakettihintaan kummatkin kurssit, pääset heti hyötymään kummankin kurssin opeista. Kurssien hinta erikseen ostettuna on yhteensä 168 euroa.

Hypnosynnytys-verkkokurssi on kurssi, jolla opit kaiken synnytyksen kulusta ja mm. miten voit vapautua synnytyspelosta ja synnyttää ilman synnytykselle haitallista stressiä. Metodin oppien avulla on mahdollisuus vähentää synnytyskivun kokemusta huomattavasti tai jopa synnyttää kivuttomasti.

Nukkuu™: Vastasyntyneen vanhempien unikoulu on suunniteltu tiiviiksi kokonaisuudeksi odottajille ja vastasyntyneen (0-3 kk vanhan vauvan) vanhemmille. Kurssilla opit tärkeät asiat vastasyntyneen unesta, jotta osaat tukea vauvan unta jo heti ensipäivistä lähtien ja pystyt itse nukkumaan paremmin. Kurssin ensimmäisen osan uniluento sisältyy myös Hypnosynnytys-verkkokurssiin, mutta kurssilla syvennetään Hypnosynnytys-verkkokurssilla vauvan unesta opetettavia asioita ja lisäksi kurssi sisältää runsaasti uutta asiaa sekä vanhempien syvää unta tukemaan suunnitellun rentoutusharjoituksen.

Lue lisää kursseista linkkien kautta.

Paketin voit maksaa halutessasi jopa 12 erässä! Jos haluat maksaa Epassilla, niin ole minuun suoraan yhteydessä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Osta yhdessä: Hypnosynnytys -verkkokurssi ja Hyvän unen verkkokurssi vastasyntyneen vanhemmille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *