Nukkuu™ Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi

39,00 

BLACK FRIDAY tarjous! Kurssi -50 % hintaan 24. – 25.11. koodilla ” BF50 ”.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nukkuu™ Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi on suunniteltu tiiviiksi kokonaisuudeksi odottajille ja vastasyntyneen (0-3 kk vanhan vauvan) vanhemmille.

Jokaisen vastasyntyneen vanhempien on hyödyllistä tietää kurssilla opetettavat perusasiat vastasyntyneiden unesta, joita harvemmin käydään läpi esimerkiksi neuvolassa. Usein myös synnytykseen valmistautuessa unohtuu, että elämä jatkuu myös vauvan syntymän jälkeen, ja myös tuohon aikaan on hyvä valmistautua. Tämän kurssin hyvin yksinkertaisilla ohjeilla, pystyt tukemaan vastasyntyneesi unta ja ehkäisemään mahdolliset myöhemmät uniongelmat ja nukkumaan itse paremmin alusta lähtien!

Kurssin jaksaa käydä ja omaksumaan sen sisällön, vaikka kärsisi sillä hetkellä itse univelasta tai aika olisi muuten kortilla.

Miksi vanhempien unikoulu eikä vauvan unikoulu?

Tämä unikoulu on tarkoitettu vastasyntyneen vanhemmille sen sijaan, että se olisi nimeltään vauvan unikoulu, sillä usein tiedon puutteesta johtuva vanhempien oma toiminta ohjaa vauvan heräilemään pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Vastasyntyneelle ei ole mahdollista pitää unikoulua, eikä se ole tarpeenkaan, sillä yleensä vauvat ovat luonnostaan hyviä nukkujia. Vastasyntyneen vanhempien unikoulun käytyään vanhemmat ymmärtävät vastasyntyneen unta ja osaavat toimia hyvää yöunta tukevalla tavalla.

Mitä Nukkuu™ Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi sisältää?

Vastasyntyneen vanhempien unikoulu verkkokurssi sisältää:

  • Vastasyntyneen uni-videoluento, jolla saat todella tehokkaan tietopaketin vastasyntyneen unesta.
  • Ohjeet turvallisiin nukkumajärjestelyihin
  • Tietoa imetyksestä ja vauvan unesta
  • Ohjeet, miten voit pidentää pikkuvauvan ensimmäistä unipätkää yöllä
  • Mihin aikaan vauva kannattaa laittaa yöunille
  • Mitkä ovat vastasyntyneen unitarpeet?
  • Ohjeet, joiden avulla tiedät, milloin vauva pitää laittaa nukkumaan
  • Ohjeet toimivan unirutiinin luomiseen.
  • Itselle ääneen luettava rentoutusharjoitus, joka vähentää yleistä stressiä ja auttaa sinua itseäsi nukkumaan paremmin ja saamaan unenpäästä kiinni myös yöherätysten jälkeen.

Vastasyntyneen vanhempina ja synnytyksestä palautuvana äitinä tarvitset paljon palauttavaa unta voidaksesi hyvin pikkuvauva-aikana. Kurssin jälkeen tiedät, miten voit tukea vastasyntyneesi unta ja miten vältät tavalliset sudenkuopat, jotka usein muodostuvat todellisiksi uniongelmiksi vauvan kasvaessa.

Huom! Vastasyntyneen uni-videoluento sisältyy myös Hypnosynnytys-verkkokurssiin.

 

Kenelle Nukkuu™ Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi sopii?

Vastasyntyneen vanhempien unikoulu sopii odottajille 0-3 -kuisen vauvan vanhemmille. Kurssi kannattaa käydä mahdollisuuksien mukaan jo odotusaikana, mutta kurssin voi yhtä hyvin käydä myös jo vauvan synnyttyä. Kurssin opeista on hyötyä myös vanhemman vauvan kanssa, mutta ensisijaisesti kurssisisältö on suunniteltu vastasyntyneitä silmällä pitäen.

Ilmoittaudu mukaan kurssille sivun yläosasta ja kurssilla nähdään!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nukkuu™ Vastasyntyneen vanhempien unikoulu -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...