Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi

(7 tuotearviota)

97,00 

Saara Jämeksen Hypnosynnytys -verkkokurssilla opit kaiken, mitä tarvitset positiiviseen synnytyskokemukseen. Saaran synnytysvalmennuksessa opit hypnosynnytyksessä käytettävät mielen sekä kehon rentoutustekniikat. Tämän lisäksi opit Hypnosynnytys-verkkokurssilla, mitä kehossasi tapahtuu synnytyksessä, ja miten pystyt työskentelemään yhteistyössä synnyttävän kehosi kanssa niin, että synnytyksen on mahdollista edetä helposti ja rennosti ja niin, että kivun kokemus vähenee huomattavasti. Hypnosynnytys-verkkokurssin voit aloittaa, missä tahansa vaiheessa odotusaikaa. Lue alta lisää.

Kuvaus

Saara Jämeksen Hypnosynnytys -verkkokurssi on synnytysvalmennuskurssi, jolla opit kaiken tarpeellisen synnytyksen kulusta voidaksesi vaikuttaa omaan synnytyskokemukseesi ja saavuttaaksesi rennon ja positiivisen synnytyksen.

Opit verkkokurssilla kaikki Hypnosynnytysmenetelmässä käytettävät, synnyttämistä helpottavat kehon ja mielen rentoutustekniikat ja saat käyttöösi alkuperäisen ja kiitetyn Mongan Method -hypnosynnytysmetodin pohjalta luodun laajan opetusmateriaalin.

Materiaalin avulla opit ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana ja miksi rentoutuminen on niin tärkeää synnytyksessä. Verkkokurssilla ohjattavien harjoitusten avulla aivan jokainen, joka on joskus kokenut rentouden tunteen elämässään, oppii helposti rentoutumaan synnytyksessä.

Menetelmä perustuu tutkittuun tietoon ja sen hyödyt on dokumentoitu tieteellisissä tutkimuksissa. Pääset tarkastelemaan tutkimuskatsausta täältä.

Saat käyttöösi arvokkaat opit, joita jo tuhannet synnyttäjät Suomessa ja lukemattomat synnyttäjät ympäri maailman ovat hyödyntäneet synnytyksissään saavuttaen rennon ja lempeän synnytyskokemuksen. Verkkokurssilla opit, miten pystyt valjastamaan mielesi voiman avuksesi synnytyksessä niin, että synnytyskipu vähenee ja synnyttäminen helpottuu sen sijaan, että mielesi vastustaisi synnyttämistä ja tekisi siitä tarpeettoman vaikeaa.

Mitä Hypnosynnytys -verkkokurssi sisältää?

 

Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi

Saara Jämeksen Hypnosynnytys synnytysvalmennus verkkokurssi sisältää viisi helposti omaksuttavaa ja monipuolista kokonaisuutta, jotka kaikki sisältävät opetusvideoita, äänitteitä sekä kotona tehtäviä harjoitteita, jotka valmistavat kehoasi ja mieltäsi tulevaan synnytykseen.

Hypnosynnytys -verkkokurssi sisältää:

 • Rentoutusäänitteitä synnytykseen valmistautumiseen
 • Rentoutusharjoituksia, jotka purkavat mm. synnytykseen ja vanhemmuuteen liittyviä pelkoja
 • Syvärentoutusharjoituksia, joiden avulla synnyttäjä oppii helposti itse vaipumaan rentoutuneeseen tilaan synnytyksen aikana myös haastavissa tilanteissa
 • Tekniikoita, jotka vähentävät synnytyskipua luonnollisesti
 • Perehdytyksen synnytyksen fysiologiaan, jotta ymmärrät, miksi rentona synnyttäminen on niin tärkeää
 • Synnyttämistä helpottavia ja nopeuttavia Hengitystekniikoita synnytyksen kaikkiin eri vaiheisiin
 • Tarkkaan valikoituja synnytysvideoita, joiden katsominen vähentää synnytyspelkoa
 • Vinkkejä optimaaliseen ruokavalioon raskauden ja imetyksen aikana
 • Ohjeita synnytyksen jälkeiseen aikaan ja palautumiseen
 • Ohjeita kumppanille kotiin ja sairaalaan, jotta hän osaa tukea Sinua juuri oikealla tavalla synnytyksessä
 • Synnytystä helpottavien synnytysasentojen esittely
 • Synnytystoivelistan (synnytystahdon) laatiminen yhdessä kumppanin kanssa valmiin pohjan avulla, jotta sairaalassa tiedetään, mitä tahdotte synnytykseltä
 • Neuvoja vauvan nukkumisen tukemiseen
 • Pääsyn Hypnosynnytyskurssilaisten Facebook-ryhmään, jossa Saara vastaa synnytykseen tai synnytysvalmennukseen liittyviin kysymyksiisi, ja jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa sekä jakaa raskauteen ja synnytykseen liittyviä kokemuksia.

Esimerkiksi ensimmäisessä osassa Saara kertoo videolla hypnosynnytystekniikoiden tieteellisen taustan, miten kohtu toimii ja johdattaa kurssilaisen ensimmäisiin hypnoosiharjoituksiin.

Seuraavassa verkkokurssin osiossa opit rentoutustekniikoita, joita syvennetään seuraavina viikkoina.

Opit myös lääketieteellisisistä puuttumisista synnytyksen kulkuun sekä mitä voit tehdä välttääksesi niitä ja myös sen, miten voit haastavissakin tilanteissa saada positiivisen synnytyskokemuksen.

Lue Hannamaija Aution kokemus Saaran synnytysvalmennuksesta täältä.

Miksi juuri Saara Jämeksen Hypnosynnytys- verkkokurssi?

 

Saara Jämes Hypnosynnytysvalmentaja
Saara Jämes Hypnosynnytysvalmentaja

Hypnosynnytys -verkkokurssin ovat käyneet jo sadat suomalaiset synnyttäjät, jotka ovat saaneet kurssin avulla rennon ja positiivisen synnytyskokemuksen. Palaute Hypnosynnytys -verkkokurssista on poikkeuksetta ollut erinomaista. Voit lukea lisää palautteesta välilehdeltä. 

Saara Jämeksen Hypnosynnytys -verkkokurssilla pääset oppimaan kokeneelta valmentajalta, sillä Saara on toiminut opetustyössä yli 10 vuoden ajan yliopistoissa.

Saaran opetustyylille on ominaista  innostavat ja havainnollistavat esimerkit käsiteltävästä aiheesta, mikä on kerännyt paljon positiivista palautetta.

Saara on vuosien ajan perehtynyt mielen toimintaan ja erilaisiin mielen voiman valjastaviin menetelmiin, mikä tekee hänestä Hypnosynnytyksen rentoutustekniikoiden erikoisosaajan.

Saara on myös sertifioitu Hypnosynnytysvalmentaja (alkuperäinen Mongan method) ja synnyttänyt itse kolmesti Hypnosynnytystekniikoita apuna käyttäen kokien henkilökohtaisesti metodin hyödyt.

Saaran Hypnosynnytys-verkkokurssilla saat siis käyttöösi kokeneen kouluttajan sekä Hypnosynnytyksen erikoisosaajan.

Synnyttäjien asiat ovat Saaralle todella tärkeitä niin hypnosynnytysvalmentajana kuin juristinakin ja valitsemalla Saara Jämes Hypnosynnytys- verkkokurssin, voit olla varma, että saat asialleen omistautuneen synnytysvalmentajan käyttöösi, joka kertoo myös tarkalleen, mitkä ovat sinun oikeutesi synnyttäjänä!

Kuuntele Vapaasynnytys Suomi podcastin jakso, jossa Saara kertoo Hypnosynnytysmenetelmästä ja synnyttäjän oikeuksista.

Kenelle Hypnosynnytys synnytysvalmennus sopii?

 

Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi

 

Ennen Hypnosynnytys -verkkokurssin aloittamista on hyvä varmistaa, että se sopii juuri sinulle. Jos vastaat kyllä johonkin alla olevaan kysymykseen, voit huolettaa ilmoittautua kurssille.

 • Olet raskaana ja haluat valmistautua synnytykseen kokonaisvaltaisesti
 • Haluat tietää, mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana
 • Haluat rennomman raskausajan
 • Tuleva synnytys pelottaa tai jännittää
 • Haluat vaikuttaa omaan synnytyskokemukseesi.

Synnytysvalmennus sopii niin ensi- kuin uudelleensynnyttäjillekin. Todella monet Saaran Hypnosynnytys-verkkokurssin käyneet uudelleensynnyttäjät ovat kertoneet toivovansa, että olisivat käyneet kurssin jo ensimmäisellä kerralla!

Hypnosynnytys -verkkokurssi sopii synnyttäjille riippumatta siitä, miten ja missä olet suunnitellut synnyttäväsi. Kurssin käyneissä on niin sairaalassa synnyttäneitä, ulkomailla synnyttäneitä, kuin kotisynnyttäjiäkin. Kurssi sopii sinulle siitä riippumatta, toivotko lääkkeetöntä synnytystä , vai suunnitteletko synnyttäväsi kipulääkityksen kanssa. Hypnosynnytys -verkkokurssilla opitut taidot ovat yhtä lailla hyödynnettävissä synnytyksessä puudutteiden kanssa, ilman tai sektiosynnytyksessä.

 

Milloin synnytysvalmennus tulisi aloittaa?

 

Saara Jämes Hypnosynnytys -verkkokurssi

 

Voit aloittaa kurssin käymisen milloin vain haluat ja käydä sen täysin omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi verkkokurssille ilmoittautumisesta seuraavat 9 kuukautta ja voit käydä kurssin vaikka useamman kerran raskausaikana niin halutessasi.

Yleensä kurssin käyminen kestää 3-5 viikkoa. Rentoutusharjoitukset tukevat myös jaksamista raskausaikana ja vähentävät synnytykseen liittyvää jännitystä, joten mitä aiemmin aloitat kurssin, sitä enemmän pääset nauttimaan Hypnosynnytyksen rentoutustekniikoiden hyödyistä jo raskausaikana.

Kurssin voit käydä yksin tai yhdessä synnytyskumppanin kanssa. Synnytyskumppanin on hyödyllistä katsoa kurssin videot, jotta hän ymmärtää, mihin Sinä olet valmistautumassa ja millaista tukea tarvitset synnytyksessä.

Jos aika on tiukalla, kurssin käyminen vaikka päivää ennen synnytystä on sekin hyödyllistä, sillä verkkokurssi sisältää paljon arvokasta tietoa, joka voi jo itsessään muuttaa käsitystäsi synnyttämisestä ja vähentää siten synnytystä kohtaan tuntemiasi pelon ja epävarmuuden tunteita.

Hypnosynnytys-verkkokurssin opit ovat myös hyödyksi rentoutumisessa lapsivuodeaikana ja koko loppuelämässäsi!

 

Ilmoittaudu Saara Jämeksen Hypnosynnytys -verkkokurssille sivun yläosasta ja nähdään pian kurssilla!

Lisätiedot

Brand

Saara Jämes

7 arviota tuotteelle Saara Jämes Hypnosynnytys-verkkokurssi

 1. Laura Virkkala

  Sape

  Useamman lapsen synnyttäneenä tiedän kuinka tärkeää rentoutuminen synnytyksen aikana on. Se tahtoo kiireisessä arjessa unohtua,ja siksi koen että synnytyksen lähestyessä on tärkeä aina uudestaan opetella rentoutumisen taito.
  Tällä kurssilla olen erityisesti tykännyt itsehyonoosin lukuosioista. En olisi ikinä uskonut,että itselleen lukienkin voi rentoutua niin täydellisesti.
  Kiitos Saaralle todella kattavasta kurssista,tätä voin suositella kaikille raskaana oleville naisille!

  -Sape

 2. Laura Virkkala

  Yasmin

  Kiitos ihana Saara ihanasta kurssista! ❤️ Kurssin ansiosta saan kutsua synnytyskokemustani maailman ihanimmaksi. Pelkkä ajatus synnytyksestä saa onnenkyyneleet aikaan. Aiemmin suurin pelkoni oli, että mitä jos joskus tulen raskaaksi ja joudun synnyttämään. Ajatus hiipi ihan painajaisiin asti. Vielä viime huhtikuussa olen neuvolassakin puhunut synnytyspelosta.

  Pitkän ajatustyön, manifestoinnin ja hypnosynnytyskurssin avulla pääsin näistä ajatuksista eroon ja synnytys olikin kaikkea muuta, kuin sitä mitä pelkäsin. Sain upean lääkkeettömän hypnosynnytyksen. Maailman upein ja voimaannuttavin kokemus. Myös mieheni muistelee synnytystä upeana, voimaannuttavana ja kauniina kokemuksena.

  –Yasmin, synnytys 08/21

 3. Laura Virkkala

  Veera

  Päivittäin palaan ajatuksissani takaisin synnytykseen, siihen kuinka tämä pieni ihme saapui maailmaan. Kuinka kaikki meni, mitä tunsin ja mitä tunnen nyt kun ajattelen synnytystä.

  Nyt voin sanoa, että ilman @saarajames.hypnosynnytys kurssia en todennäköisesti olisi saanut synnytykseen sitä luottamusta ja varmuutta, joka minulla nyt oli. Omaan voimaan luottaminen, ymmärrys synnytyksen fysiologiasta, eri tavat rauhoittaa mieltä ja sen myötä kehoa. Olla rentona ja keinuttaa itseään synnytysaallon tullessa. Tuntea se tulen liekki sisällään, mahtava luonnon voima. Tieto kuinka kohta kohtaan vauvani. Myöskin @marianordin.freetoheal opit on olleet hyödyllisiä haasteiden ja kivun kohtaamisessa.

  Synnytyksestä on kulunut nyt 17vrk. Tuntuu kuin siitä olisi jo pidempi aika, vaikka vauva on edelleen ihan pieni vielä. Oma palautuminen on ollut käsittämättömän nopeaa ja vartaloni on tiennyt kuinka toimia. Uskon silti tässäkin olevan suuri merkitys mielellä ja siitä kuinka luottamus oman kehon toimintaan on kasvanut. Myöskään maidon ylituotannon ongelmaa ei ole ollut, vaikka kolmena aikaisempana kertana se on ollut suurena haasteena ja läsnä yllättävän pitkään.

  Tää ei ole maksettu mainos, vaan äärimmäisen tyytyväisen ja onnellisen kurssilaisen oma kokemus jaettuna teille. Jos sulla on synnytys pian edessä, suosittelen hankkimaan Saaran kurssin ja poimimaan sieltä sinulle sopivat metodit käyttöösi ✨💕

  –Veeraeliisa, synnytys 08/21

 4. Laura Virkkala

  Review

  Hei! ❤️
  Kävin hypnosynnytyskurssisi viime syksynä, ja halusin kertoa, että koin mitä ihanimman, lempeimmän ja seesteisimmän (toki myös hyvin voimakkaan ja vauhdikkaan) syntymän.

  Kehoni todella teki kaiken itsestään, ja syntymähetki oli hyvin luontainen ja voimakas ja alkukantainen.

  Avautumisvaihe oli hyvin lempeä, tyyni ja miellyttävä kokemus.

  Toiveeni oli alusta alkaen synnyttää veden lähellä, ilman kivunlievitystä.
  Tämä toive toteutui, vauva syntyi suihkuun luonnollisesti, ilman minkäänlaista lääketieteellistä puuttumista. 🤍

  Kaikki meni niin luonnollisesti ja helposti, sekä itsellä oli sisäinen rauha koko synnytysmatkan ajan.

  Edellinen synnytykseni oli täynnä lääketieteellistä puuttumista, kivunlievitystä ja mukana oli vähän epävarmuuttakin.
  Silloin olin jatkuvasti lääkittynä, mutta tunsin silti erittäin intensiivistä kiputuntemusta.

  Siksi olikin upeaa huomata, että tässä synnytyksessä kiputuntemukset olivat siihen verrattuna hyvin mietoja, vaikka nyt en mitään..

  ..lääketieteellistä kivunlievitystä käyttänytkään.
  En juuri tuntenut kipua, intensiivistä painetta toki.
  Mutta se oli hyvin mietoa ensimmäiseen synnytykseen verrattuna.
  Uskon tässä hypnosynnytyskurssin auttaneen huimasti.

  Kiitos vielä ihanasta, lempeästä, asiallisesta ja sopivan informatiivisesta kurssista! Se oli juuri sitä mitä tarvitsin! ❤️

  Ihanaa kevättä 🌷☺️

 5. Saara Jämes

  Minna

  Esikoiseni synnytys oli lääkkeetön hypnosynnytys veteen, kokemus oli voimaannuttava ja upea. Olikin itsestäänselvää, että aion hyödyntää hypnosynnytysmenetelmiä myös toisessa synnytyksessäni.

  Vaikka menetelmä oli minulle tuttu osallistuin silti uudelleen hypnosynnytyskurssille, luin kirjallisuutta aiheesta ja kuuntelin rentoutusäänitteitä.

  Suosittelen sydämeni pohjasta jokaista odottajaa tutustumaan hypnosynnytysmenetelmään ja osallistumaan hypnosynnytyskurssille.

  Kurssin avulla tieto paitsi synnytyksestä ja sen luonnollisesta kulusta, sekä siihen vaikuttavista tekijöistä, kasvaa, kuten myös ymmärrys syvärentoutumisen merkityksestä synnytyksen kulussa.

  Menetelmä antaa konkreettisia työkaluja, joiden avulla pystyy työskentelemään synnytystuntemustensa kanssa, se vahvistaa uskoa itseen synnyttäjänä ja edesauttaa voimaannuttavan synnytyksen kokemista.

  Myös kuopukseni synnytys oli lääkkeetön hypnosynnytys veteen. Olen todella kiitollinen synnytyksistäni ja koen,että hypnosynnytysmenetelmä oli avainasemassa mahdollistamassa lempeä synnytyskokemus.

  Kaikkea tätä tarjoaa Saaran kurssi ja voin lämpimästi suositella sitä jokaiselle odottajalle ❤️

 6. Saara Jämes

  Review

  5 lapsi ja heittämällä paras synnytys kokemus. Miten luontevasti vauva syntyi veteen. Kerkesin 3 aallon ajan olla altaassa. Toisen allon aikaan puhkes kalvot ja kolmannen aallon aikana vauva syntyi 🥰

  Muut lapset syntyneet sängyllä maaten, miten epäluonnollinen asento ja työläs!

  Kiitos huipusta valmennuksesta ❤️

 7. Tyytyväinen

  Olen käynyt nyt n. puolet kurssista ja olen kyllä tyytyväinen kurssin sisältöön. Olen itse kätilö, joten kurssilla on ollut paljon tuttua asiaa, mutta myös paljon uutta! Laskettuaika on vasta syksyllä, joten voi olla että ehdin käydä kurssin osiot kaksi kertaa läpi ennen synnytystä. Kurssi on hyvä, kun sitä saa käydä omaan tahtiin läpi. Kerron lisää kokemuksia synnytyksen jälkeen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.