Olen valinnut yhteistyökumppanikseni luotettavia yrityksiä, joiden tuotteisiin olen itse tutustunut. Suosittelemani kumppanit ovat sellaisia, joiden tuotteiden tiedän hyviä raskausaikana, postpartumina ja muutoinkin lapsiarjessa.

Tutustu yhteistyökumppaneihini!

*Sisältää affiliate linkkejä.


Flow cosmetics* lukeutuu kotimaisten luonnonkosmetiikkavalmistajien pioneereihin. Käsityönä valmistettavat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa ympäristö- ja laatutietoisten kuluttajien keskuudessa. Kehotan aina kiinnittämään käytetyn kosmetiikan laatuun erityistä huomiota raskaana ollessa ja imettäessä, jotta kemikaalikuorma vauvalle olisi mahdollisimman pieni.

Flow valmistaa tuotteita vain parhaista saatavilla olevista raaka-aineista ja pienissä erissä, jotta ne olisivat mahdollisimman tuoreita asiakkaalle saapuessaan.


Luontaistukku* on suomalainen lisäravinteiden, vitamiinien ja superfoodien verkkokauppa. Tekemisen meiningistä kertoo se, että Luontaistukun tilauksissa ei ole toimituskuluja laisinkaan!

Luontaistukku on suomalainen avainlippuyritys, joka valmistaa itse omalla tehtaallaan Suomen laajinta kotimaista ravintolisätuotesarjaa – parhaista raaka-aineista ja ilman lisäaineita. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki ravintolisät valmistetaan omalla tehtaalla Suomessa. Laadukkaimmat raaka-aineet, oma tuotekehitys, kotimainen valmistustoiminta sekä tuotteiden lisäaineettomuus ovat Luontaistukun valmistustoiminnan selkäranka.


Albert on sovelluspohjainen oppimisalusta 3–9-vuotiaille lapsille. Albert tarjoaa e-opetuspalveluita matematiikassa, ruotsin ja englannin kielessä, sekä ohjelmoinnissa. Albertin avulla oppiminen on hauskaa ja se sopii todella hyvin esim. puhteeksi tavallisen ruudun sijaan vanhemmille sisaruksille vauvan syntymän jälkeen, kun vanhemmilla on ajoin vauvan kanssa kädet täynnä.

Albertia saa nyt kokeiltua ilmaiseksi pääsiäiseen saakka. Muutoin kuukauden kokeilujakso 1 €.