Saara Jämes synnytysvalmennus

Hypnosynnytysverkkokurssi synnytykseen valmistautumisen tukena

Näinä aikoina moni pariskunta ja synnyttäjä joutuu miettimään jo tehdyt synnytyssuunnitelmat uusiksi synnytyssairaaloiden rajoitettua tukihenkilöiden läsnäoloa synnytyksissä ja neuvoloiden lakkautettua synnytysvalmennukset kokonaan.

Koulutettuna hypnosynnytysvalmentajana (HypnoBirthing, Mongan Method) uskallan sanoa, että tämä epävarmuus aiheuttaa synnyttäjissä pelkoja, jotka saattavat helposti vaikuttaa epäedullisesti synnytyksen kulkuun.

Yleisesti ottaen synnytyksessä tarvitaan harvemmin ulkopuolista puuttumista synnytyksen kulkuun, mutta henkinen ja emotionaalinen tuki synnyttäjälle on aina tärkeää ja sen saaminen voi olla ratkaiseva tekijä synnytyksen kulun kannalta.

Nyt moni joutuu miettimään, mistä tämän tuen saa synnytyksen aikana ja synnytykseen liittyvät epävarmuustekijät saattavat pelottaa.

Opettamallani hypnosynnytyskurssilla synnyttäjä oppii valjastamaan käyttöönsä omat sisäiset voimavaransa ja päästämään irti synnytykselle haitallisista peloista ja stressistä. Synnyttäjä valmistautuu synnytykseen kurssillani niin, että pystyy säilyttämään luottamuksen synnytykseen ja itseensä myös yllättävien tilanteiden edessä.

Järjestän hypnosynnytyskursseja nyt videoyhteyden välityksellä. Kurssille voi osallistua, jos arvioituun synnytysaikaan on vähintään kuukausi aikaa. Kurssi sisältää 5 lähiopetuskertaa, joiden aikana opit muutamia mainitakseni:

*syvärentoutustekniikoita, joiden avulla synnytystuntemuksia on helpompi ottaa vastaan
*harjoituksia, joiden avulla päästät irti synnytystä koskevista epäterveistä uskomuksista ja peloista
*kehoa ja mieltä synnytykseen valmistavia harjoituksia
*synnytystä helpottavia hengitystekniikoita
*luottamuksen omiin voimavaroihin haastavienkin tilanteiden edessä

Saat myös neuvolan synnytysvalmennuksissakin jaettavaa tietoa normaalin fysiologisen synnytyksen kulusta, vinkkejä synnytyksen jälkeiseen aikaan ja arjen järjestämiseen kotona vauvan kanssa ja esim. neuvoja synnytystoivelistan tekemiseen.

Kurssin käytyäsi pystyt myös keskustelemaan vaihtoehdoistasi sairaalan henkilökunnan kanssa, eli pystyt olemaan aktiivinen toimija synnytyksessänne.

Lisää tietoa saat meilaamalla saara.j.james@gmail.com tai soittamalla minulle suoraan numeroon 0505995310. Toivottavasti nähdään pian kurssilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *